maandag 10 november 2014

Bloggers meeting bij de Gebaksjuwelier in Culemborg

Ik Blog samen met enkele dames over het glutenvrije leven en dit keer wilden we elkaar wel eens een keer ontmoeten om kennis te maken onder het genot van een kopje koffie of thee.
Mirjam stelde voor om een keer naar Paula Onink te gaan, eigenares van de Gebaksjuwelier  (klik)waar je ook leuke workshops kan volgen.Tegen een schappelijke prijs konden we bij haar een kleine High tea krijgen en zo ook onbezorgd genieten van alles lekkers wat zij maakt.
Het groepje was niet zo heel erg groot, maar wel erg gezellig om elkaar in het echt te ontmoeten, ieder had een eigen verhaal over glutenvrij en als we wilden mochten we aan Paula vragen waar ze alles mee gebakken had. 
We moesten er wel 1.42 uur voor rijden, en dat doe je ook niet wekelijks. Eigenlijk hadden we afgesproken van 14.00 uur tot 16.00 uur, maar uiteindelijk werd het 17.15 uur voor we naar huis gingen en ook nog wat hadden gekocht voor thuis. 
Ik kocht een banketstaaf voor mijzelf en van Paula kreeg ik er nog een klein gelukspoppetje bij.


Ze heeft een prachtige zaak, en we hebben het allemaal reuze naar onze zin gehad, zeker voor herhaling vatbaar, maar dan graag iets dichter bij voor ons.
Ik zag dat Sandra ook al wat had geschreven op haar Blog haar zoontje heeft ook coeliakie.

8 opmerkingen:

 1. Het was gezellig he?
  Mooie foto's jos!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jos heeft nog meer foto's Mirjam, zal ik ze je doorsturen? Was zeker erg gezellig.

   Verwijderen
 2. Ziet er heerlijk uit! Jammer dat ik er niet bij kon zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat was zeker jammer Marlot, volgende keer hoop ik dat jij er ook bij bent.

   Verwijderen
 3. Leuk! Culemborg is van hieruit ook een heel stuk rijden, maar afstand is voor mij geen probleem, ik ben in het verleden al naar Amersfoort en naar Bunnik gereden voor een ontmoeting met lotgenoten. Maar dit was alleen voor bloggers?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja Inge het was alleen voor Bloggers maar ik las dat er wel meer mensen hadden willen komen, volgende keer maar even overleggen als er meer mee willen komen die niet bloggen ;)

   Verwijderen
 4. Ziet er heerlijk uit! Jammer dat ik er niet bij kon zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vond het ook erg jammer voor jou Harmke, en het was heerlijk ;)

   Verwijderen