maandag 17 februari 2014

Yam Brood

Vorige week kwam er nieuw brood in de supermarkt bij de Jumbo en C1000 wat mij wel erg nieuwsgierig maakte omdat ik niet alle glutenvrij brood lekker vind, het meeste is erg droog en moet je haast weg spoelen.
Omdat ik wist dat het maandag in de winkel zou liggen en verkocht zou worden als vers brood, ben ik gelijk maandagmorgen naar de Jumbo gereden en heb beide broodjes gekocht voor € 4,25 per stuk.

Thuis heb ik beide broodjes geprobeerd, en ik vond het erg lekker, mijn man ook wat wel fijn was. Het rook wel een beetje zuur vond ik zelf, maar het brood viel in ieder geval niet uit elkaar, dat was al een vooruit gang en je kon het zo eten zonder dat ik het eerst moest afbakken of op moest warmen. net als iedereen zo een broodje kunnen pakken dat was al heerlijk. Ik heb de rest van de broodjes in de vriezer gedaan omdat ik bang was dat het erg droog wou worden en het niet meer te eten zou zijn, maar dat was gelukkig niet zo. De boterhammen waren niet erg groot maar vullen enorm, ben blij dat het te koop is.
lichte en donkere variant.

Broodjes met kaas.

Broodjes kaas met zoet/ zure komkommers

broodje met rauwe andijvie en kaas en op de andere zit smeerkaas met sambal.

2 opmerkingen:

  1. Ik vind beide soorten erg lekker. Bij de Jumbo nu in de aanbieding voor €3,99.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik zag het Inge, ik vind beide ook lekker, blij met de aanbieding.

      Verwijderen