zaterdag 7 december 2013

Feest


Via mijn man kregen we een uitnodiging om naar het Brodshoes te komen om de jubilarissen te feliciteren en afscheid te nemen van wat andere collega's.
We werden verwelkomt met een welkomsdrankje bij de ingang, het was al aardig druk binnen.
Rond 20.00 uur werd er een welkomswoord en alle jubilarissen even benoemd, wat langer duurde dan verwacht was.
Er kwam een ober bij ons die mij en mijn man kende, wel bijzonder want zo vaak kom je dat niet tegen. Ik zei dat het dan ook wel goed zou komen met mijn glutenvrij dieet, hij antwoorde dat het altijd goed geregeld is.
Ik zag mensen lopen met een bordje met wat te eten er op en je kon ook goed ruiken dat er warm eten was. Zag zelfs mensen met een broodje hamburger en allerlei ander lekkere hapjes.
We hebben eerst genoten van Elastic Double, 2 jongens die enorm goed konden dansen.                    
De ober kwam ondertussen weer bij mij en vroeg of het bord wat achter stond voor mij was, dat wist ik natuurlijk niet en mocht het wel zo zijn zou hij het mij brengen wat ik prima vond. Het duurde niet erg lang voor hij met een paar bordjes bij ons aan de sta tafel kwam en het daar netjes neer zette, zodat ik ook wat lekkers had. Ik zag de grote garnalen die ik helemaal niet lust, dat kon ik zo aan de kant schuiven, er zat nog zalm op en een ander soort vis, het brood was lekker warm en ook goed te eten. Manlief at de garnalen op en proefde ook het glutenvrije brood wat hij wel lekker vond, dat zegt genoeg.
 
Er was een drive-in show en ze speelden oude nummers waar je heerlijk op kon dansen, wat ik natuurlijk niet laten kon, het was geweldig gezellig en leuk om oude bekenden weer te zien en te spreken.
Na een poos kwam Erik Hulzebosch binnen en kon het feest helemaal beginnen. Hij nam oons met noa de tied van het Hollandse lied, man wat kon den kearl d'r wat van, dus hij kon ook nog zingen buuten het schaatsen om, geweldig!                                    


Ik kon ook nog een warme hap krijgen maar daar ben ik helemaal niet aan toe gekomen, ik weet zeker dat het ook goed zou zal zijn geweest. Voor we het in de gaten hadden was het al bijna 24.00 uur en we zijn moe maar voldaan naar huis gegaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten