zaterdag 20 juni 2015

Glutenvrije Corntortilla

Toen ik in het laatste glutenvrij magazine het recept van Jeandrine zag, wist ik gelijk wat ik wilde maken omdat ik nog wraps had liggen van Conzensa.
Heb alle boodschappen gedaan wat ik nodig zou hebben voor het maken van een lekkere schotel.
Alles kleine gesneden en in de wok gedaan om het lekker aan te bakken.
 








Ik heb de tortilla's gebakken zoals het op de verpakking stond en daarna op een mooi schoon aanrecht neer gelegd en de creme fraiche er op geschept.
 








Nadat ik de creme fraiche over de wraps uitgesmeerd had heb ik de vulling er in geschept en geprobeerd ze op te rollen wat dus helemaal niet lukte helaas.
 








Ik heb er toch maar geraspte kaas overgedaan en ben erg benieuwd hoe dit zal smaken.











Ik haalde het na 20 minuten bakken op 180 graden uit de oven en het rook heerlijk. Eerst een klein stukje op een bord gedaan om te proeven, de smaak was erg lekker alleen jammer dat de wraps stuk waren, ik bak ze dan toch liever zelf de volgende keer.









Het recept is zeker voor herhaling vatbaar met dank aan Jeandrine!!

2 opmerkingen:

  1. Ik heb ze toevallig vrijdag voor het eerst voor mijn zoontje gemaakt, de beschrijving op de verpakking gevolgd, beetje natmaken, daarna in de koekenpan. Dit ging perfect. Hij vond ze erg lekker. De rest heb ik ingevroren, ben benieuwd hoe ze eruit komen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb ze ook eerst nat gemaakt en toen in de pan gebakken, de smaak is i.d.d. goed, jammer dat ze stuk gingen. ;)

      Verwijderen